We komen gietvloeren regelmatig tegen vandaag de dag. Het is in uiteenlopende panden waar we deze strakke, taaie vloer tegenkomen. Of het nu fabrieken, huizen of kantoorpanden zijn, de gietvloer geeft een ferme basis en een hoop ambiance  aan de binnenruimte. We nemen een kijkje in de prachtige wereld van de gietvloer. Lees vlug verder en laat je inspireren. 

Pluspunten van een gietvloer in het zorgsector

De gietvloer heeft zich door de jaren heen bewezen als een tamelijk taaie vloer die bestand is tegen een schade door bijtende zuren, schoonmaakmiddelen en het gewicht van zware objecten. Geen wonder dat we de gietvloer in medische en zorggerelateerde branches tegenkomen. De gietvloer is gemakkelijk over een bestaande betonvloer heen te leggen en hard vlug uit. Je kunt dus al vlug profijt hebben van een gietvloer in het hospitaal (of op een andere locatie). De vloer is in het bijzonder erg boeiend voor de medische sector omdat deze zo eenvoudig te reinigen is. Hij laat bovendien geen vocht door. 

Gietvloer in huis

Wat voor het hospitaal geldt, gaat natuurlijk tevens op voor andere locaties, zoals gewoon bij de mensen thuis. Een familie met jonge kinderen heeft te maken met aanzienlijke smeerkezen. Een kleed op de vloer is dan niet werkelijk een realistische mogelijkheid. Een gietvloer echter kan prima tegen vuil (want simpel te reinigen) en kan werkelijk wel een stootje hebben. Dus we raden dit type vloer dan tevens werkelijk aan voor mensen met jonge gezinnen. Bovendien zijn jonge mensen meestal tevens erg mode bewust en laat de gietvloer nu net een enorm trend zijn wanneer het gaat om de inrichting van je huis. Er zijn nog een hoop meer pluspunten verbonden met de aanschaf van een gietvloer. Dat is fijn. Als je wilt weten welke dat allemaal zijn, dan kun je eens kijken op coatingvloer.nl.

Pin It on Pinterest