Er zijn in Nederland heel veel mensen die sieraden dragen en niet iedereen kan er goed tegen. Je hoort wel eens dat mensen bijvoorbeeld oorbellen in hebben en dat die dan heel erg gaan zweren. Als je dan vraagt waar ze deze gekocht hebben, dan hoor je vaak dat ze aangekocht zijn bij een keten van cheap juweliers, plus dat het ook niet echt zilveren oorbellen zijn maar een soort pseudozilver. Dit soort sieraden kun je dus beter vermijden wanneer je allergische reacties vertoont op bepaalde materialen, bijvoorbeeld als je ze op de huid hebt of zelfs door je oor. In deze blog vertellen we er meer over.

Waarom premium sieraden altijd beter zijn?

Wanneer we kijken naar het aantal allergische reacties in Nederland op sieraden, dan is het toch wel een zorgelijke omstandigheid. Het kan ook allemaal veel beter worden wanneer mensen bewust zijn van de schadelijke werking van sieraden die gemaakt zijn met materialen die heel ver afstaan van de geijkte edelmetalen. Bij https://www.gassan.com/ vind je prachtige sieraden die gemaakt zijn van zilver, goud en platina. Deze metalen kunnen gerust door mensen gedragen worden die last hebben van allergieën. Ze zullen geen extreme reacties geven.

Welke sieraden zijn populair? 

Voor mannen en vrouwen zijn sieraden als armbanden, kettingen, oorbellen en ringen zeer populair. Ook horloges vinden gretig aftrek. Het ziet er gewoon ontzettend mooi uit als je een horloge draagt en de tijd gewoon kunt zien in plaats van dat je de hele tijd op je telefoon moet kijken. Zo’n horloge, armband of ketting straalt ook wel echt een bepaalde look uit die bijvoorbeeld echt goed past in de zakelijke context.

Blijf ons volgen, dan ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes als het gaat over gezondheid. 

Pin It on Pinterest