Er is een schat aan informatie te krijgen over de verschillende cosmetische behandelingen bij de tandarts die je kunt laten doen om je gebit weer helemaal up-to-date te krijgen. Door verwaarlozing kan het zo zijn dat je gebit er niet mooi meer uitziet en dat er dingen aan moeten gebeuren. Ook kan het zo zijn dat je van jongs af aan al dingen aan je gebit hebt waar je je aan ergert, bijvoorbeeld omdat je tanden schuin staan. Gelukkig is er een mogelijkheid om bij de esthetische tandarts behandelingen te ondergaan waardoor tanden mooier, witter en stralender eruit zien. We nemen de meest gekozen cosmetische behandelingen bij de tandarts met je door. Lees snel verder en laat je inspireren.

Onzichtbare beugel 

We beginnen met een oude vertrouwde behandeling die al jarenlang gangbaar is en ook steeds beter wordt. Vroeger had je te maken met buitenboordbeugels die heel erg opvielen. Tegenwoordig is er een beugel gemaakt die onzichtbaar is, omdat deze achter de tanden geplaatst wordt. Zo valt het ding niet op, maar kun je er wel van profiteren! Op deze manier heb je zo je tanden weer recht staan.

Bleken

Een andere populaire behandeling is de bleekbehandeling bij de tandarts; de dentale expert gebruikt peroxide en een speciale lamp om de tanden vele tinten lichter te maken. Je kunt zelfs kiezen hoe licht je je tanden wilt hebben. We raden je aan om niet te lichte tanden te nemen, want dan krijg je een beetje het Gerard Joling-effect.

Facings 

Met facings zijn een heleboel problemen omtrent het gebit op te lossen, bijvoorbeeld schuine tanden of verkleurde tanden. Je wilt niet weten hoe gemakkelijk het is om met deze schildjes die rond de tanden gaan, correcties aan te brengen waardoor je gebit er als nieuw uitziet. Facings worden gemaakt van porselein of composiet; je kunt zelf kiezen welk materiaal je wilt voor de facings. Het eerste is duurder dan het tweede. Beide materialen zijn erg goed en gaan lang mee. Daarbij zien ze er uitstekend uit!Meer weten? Neem dan contact op met tandarts utrecht.

Pin It on Pinterest