Als je een ondernemer hebt en een eigen kantoor bezit, is het belangrijk dat je dit kantoor schoon kunt houden. Vooral als je personeel hebt, moet je zorgen voor een schoon kantoor. Dit is in zekere mate ook verplicht en de overheid stelt verschillende eisen voor de hygiëne op kantoor. Je werknemers werken hier en de werkvloer moet een veilige plek zijn voor jezelf en natuurlijk je werknemers. Vooral sinds de corona crisis is dit een bekend onderwerp geworden en zijn er steeds meer bedrijven die je hiermee kunnen helpen. SaniQ is een expert op het gebied van schoonmaakmiddelen en levert grote hoeveelheden aan bedrijven over het hele land. Heb je schoonmaakmiddelen nodig? Dan ben je bij SaniQ op het juiste adres, maar wat verkopen ze nu precies? In dit artikel gaan we hier uitgebreid op in, zodat je er alles over te weten kunt komen.

Verschillende schoonmaakmiddelen

Schoonmaakmiddelen zijn van een groot belang op kantoor en hier moet je er genoeg van hebben. Op de website van SaniQ kun je veel van deze producten vinden en wordt hier ook veel informatie over gegeven. Zo verkoopt SaniQ afvalzakken, maar ook veiligheidsstoelen                voor oudere mensen. Je kunt hier letterlijk alles vinden wat je nodig hebt voor op het kantoor en SaniQ is hiervoor de ideale aanbieder. Ook voor handhygiëne ben je hier op het juiste adres en hebben ze veel verschillende soorten. Ze hebben ook verschillende soorten papier en dit papier is bedoeld voor de WC, keuken en cafetaria van je kantoor.

Bestel het online SaniQ

SaniQ is vooral een leverancier voor grote bedrijven en voor kantoren, maar kan ook aan consumenten leveren. Op de website van SaniQ vindt je meer informatie over de producten en zie je ook precies hoe je het moet bestellen. Het is belangrijk om de juiste producten te selecteren en goed te kijken naar de informatie. Je kunt op deze manier erachter komen hoe je de schoonmaakmiddelen moet gebruiken. Sommige middelen moeten namelijk gemixt worden met water en hiervoor moet de juiste hoeveelheid gebruiken. Lees alles goed door, zodat je goed aan de slag kunt met het schoonmaken.

Pin It on Pinterest