Veel mensen vinden het niet leuk dat hun witte glimlach met de loop der jaren verandert. Tanden kunnen verkleuren door koffie en wijn gebruik. Gelukkig zijn er de laatste jaren allerlei dentale behandelingen bijgekomen die ervoor kunnen zorgen dat jij weer die stralende glimlach hebt die je ooit had. Zo voel je je weer 20 jaar jonger en kom je ook superpositief over op mensen. Bij Tandarts Amstelveen helpen ze je graag verder met de nodige behandelingen. Lees snel in deze blog wat er allemaal mogelijk is aan dentale behandelingen.

Tanden bleken 

Een van de populairste en meest betaalbare behandelingen bij de tandarts van tegenwoordig zijn bleekbehandelingen. Er zijn eigenlijk twee opties als het over bleekbehandelingen gaat: aan de ene kant kun je een behandeling ondergaan bij de tandarts of je kunt thuis je tanden bleken onder de min of meer begeleiding van een tandarts. Tandartsen verzekeren dat bleken van tanden veilig is als je het op de juiste manier doet. Je kunt kiezen hoe wit jij je tanden wilt hebben door het peroxidegehalte in een speciale gel te kiezen.

Facings 

Wanneer jij niet tevreden bent over de kleur van je tanden of eventueel de vorm van een je tanden, dan is het mogelijk om met facings te zorgen dat je juist wel die gewenste vorm krijgt. Als je een spleetje tussen je tanden hebt en je dit niet leuk vindt, dan kun je dit laten corrigeren door middel van facings. Facings worden gemaakt van composiet of porselein. De eerste variant is de meest voordelige, dit materiaal wordt ook gebruik voor het maken van vullingen. 

Een onzichtbare beugel 

Als je tanden niet mooi recht staan en jij grote problemen mee hebt komen bijvoorbeeld omdat je het niet mooi vindt of omdat het lastig is om je tanden mooi schoon te houden, dan is het mogelijk om tegenwoordig een onzichtbare beugel te nemen waardoor je tanden weer recht gaan staan. Op deze manier hoef je niet in het zicht te lopen met een beugel terwijl je juist wel weer kan profiteren van de beugel. Ze maken de beugel achter je tanden. 

Pin It on Pinterest