Er was een lange periode waar er een taboe rustte op het laten uitvoeren van cosmetische ingrepen. Een cosmetische ingreep, zoals een mini facelift zonder operatie, wordt steeds toegankelijker. Het vertrouwen groeit in ervaren experts. Door naar de correcte expert toe te stappen krijg je het effect waarnaar je zoekt. We behandelen in dit artikel de meest bewonderde ingrepen zodat je over straat kan met een frisse en nieuwe versie van jezelf!

Ooglidcorrectie

Begin je structureel last te krijgen van vermoeidheid, een slechter zicht of een hoop hoofdpijn? Dan kan een ooglidcorrectie uitkomst bieden. De ervaren plastische chirurg kan een gerichte ingreep uitvoeren. Bij deze behandeling wordt een stuk huid weggehaald. Het is een ingreep die regelmatig in Nederland wordt uitgevoerd. Er wordt gebruik gemaakt van een plaatselijke verdoving zodat je hier weinig van mee krijgt. Na het repareren van de oogleden ga je met een nieuw gezicht over straat. 

Rimpelbehandeling

Als men denkt aan cosmetische ingrepen dan bestaat de eerste associatie regelmatig uit het weghalen van plooien. Plooien kunnen op late leeftijd wel een hoop gaan opvallen en is regelmatig een gedeelte van het gezicht wat men met genoegen wil laten weghalen. Dit kan van alleen de grootste plooien, tot kleinere rimpeltjes rondom mond en neus. Om dit te verbeteren worden Botox en fillers gebruikt. Dit zijn cosmetische middelen die op herhaalbasis dienen worden toegediend.

Hals en gezicht

Bij een hals en gezicht therapie worden plooien en rimpels strak getrokken. Dit gaat van het gezicht tot in de hals. Bij een veel omvattende therapie wordt bij er tevens gekeken naar diepgaande weefsellagen. Met hals en gezicht therapie wordt eigenlijk het hele gezicht strakker getrokken zodat je er weer fris en gezond uitziet. Een ervaren chirurg gaat zo te werk dat aanwezige spieren en pezen niet beschadigd of aangetast raken. Dit betekent dat je nog steeds op dezelfde manier kan leven, met dezelfde gezichtsuitdrukkingen. 

Vet laten weghalen

Ook op latere leeftijd wordt er gebruik gemaakt van liposuctie. Een methode waarbij vet verwijderd wordt. Dit kan een medische reden hebben of een cosmetische, dus waar je simpelweg wat vet zou willen laten verwijderen omdat dit er mooier uitziet volgens jezelf. Let bij op, dit zorgt niet per se voor een betere gezondheid. Het gaat in dit geval enkel om een aanpassing in het uiterlijk.

Pin It on Pinterest