In een algemeen ziekenhuis kan het soms een wenselijke situatie zijn dat anesthesiologen en intensivisten vitale ziekenhuisafdelingen komen versterken. Wanneer er bijvoorbeeld een groot aantal patiënten op de intensive care ligt dan kan het nodig zijn dat er intensivisten aangetrokken worden om versterking te bieden om zo de patiëntenstroom aan te kunnen.

Als het gaat om operaties dan is het heel erg belangrijk dat er anesthesiologen aanwezig zijn om de vitale functies van het lichaam te monitoren. In deze blog valt te lezen hoe deze versterking gemakkelijk tot stand gebracht kan worden door middel van een mobiel anesthesieteam. Bijvoorbeeld voor de kaakchirurg daar.

Versterking van het ziekenhuis 

Wanneer operaties gedaan worden, dan moeten er dus anesthesiologen bij aanwezig zijn. Wanneer de operatie gedaan is kan het nodig zijn dat patiënten op de intensive care herstellen. Maar hoe trek je extra specialistische arbeidskrachten aan? Een goede manier is de diensten van aicservices.nl afnemen. Dit kan heel gemakkelijk op oproepbasis. De periode waarin de experts in te huren zijn, hangt af van de vraag. Wil je ze een week tot versterking, dan kan dat, maar een maand kan ook. Zo worden ziekenhuizen versterkt in hun taak. 

Andere plekken waar we anesthesiologen vinden

Als we gaan kijken in cosmetische of orthopedische klinieken, dan vinden we daar ook anesthesiologen. Wanneer plastisch chirurgisch of orthopedische operaties worden gedaan (die laatste categorie zijnde behandelingen aan het bewegingsapparaat: de spieren en gewrichten), dan is het erg belangrijk dat er anesthesiologen aanwezig zijn die de vitale lichaamsfuncties van de patiënten monitoren. Het mooie van dit team van specialisten is, dat het mobiel is en zoals gezegd in te huren op basis van de vraag van de specifieke kliniek. 

Blijf ons volgen. Dan ben je telkens op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de wereld van zorg en welzijn. Nog niet uitgelezen? Lees dan ook onze andere blogs!

Pin It on Pinterest