Allereerst is het goed om jezelf te zijn en je goed te voelen over jezelf. Dit gaat er voor zorgen dat je echt gaat lachen zoals het eigenlijk zou moeten, hoe je het eigenlijk verdient. Je leven moet gewoon zoveel mogelijk vol positiviteit zijn. Tenminste dat vinden wij. Maar nu kan het zo zijn dat er dingen zijn aan je gebit waar je je aan ergert. We denken bijvoorbeeld aan verkleurde tanden of dat die witte dingen niet helemaal lekker in je mond staan. In deze blog gaan we je vertellen hoe de esthetische tandarts je kan helpen met deze problemen.

Wat de esthetische tandarts voor je doet

Tegenwoordig is de esthetische tandarts een hot topic. Vroeger was het een gaatjesvuller, nu is hij veel meer iemand die helemaal met je meedenkt over hoe jij de mooiste glimlach kan hebben. Je hoeft nu ook niet zo lang meer te zeuren of er eindelijk eens gepolijst kan worden. Soms moest je de tandarts wel 3 keer vragen of het eindelijk eens een keer gedaan kon worden. En als hij of zij het dan deed, dan was het altijd halfslachtig. We hebben gemerkt dat de laatste jaren er een verandering gekomen is: er is meer aandacht voor en het wordt sneller gedaan. Er zijn ook nog andere behandelingen mogelijk. Deze nemen we hieronder even met je door.

Bleekbehandeling. Het is mogelijk om je tanden te laten bleken met peroxide. De tandarts doet het heel gemakkelijk en gebruik daarbij een UV-lamp. Het is een pijnloze, korte behandeling die ervoor zorgt dat je gebit weer enkele tinten witter is. De tandarts heeft de beschikking over 50 tinten wit…

Facings. Het is mogelijk om schildjes van composiet of porselein rond je tanden te laten maken. Meestal wordt dit bij de voortanden gedaan. Op deze manier is verkleuring en een verkeerde positie in de mond, of een spleetje (wanneer je je hier aan ergert), te corrigeren. Wil je je tanden ook bleken? Laat dit dan eerst doen en doe daarna de behandeling met facings.
Veel succes met de behandeling en geluk met je nieuwe gebit. Wil je meer weten over de verschillende behandelingen? Dan kan tandarts gorinchem je zeker helpen daarmee.

Pin It on Pinterest