Het aantal uren dat we in ons leven slapen is best wel veel. Ook heel veel mensen slapen op matrassen die niet goed voor ze zijn. Ze zijn dan bijvoorbeeld te hard of te zacht en bieden veel te veel of veel te weinig ondersteuning. Dit is niet goed voor het lichaam. Veel beter is het om een Traagschuim matras te kopen. Wij bespreken in deze tekst met jou wat de voordelen van dit type matras zijn. 

Voordelen van het traagschuim matras 

Een van de grote voordelen van het traagschuim matras is dat de prijs realistisch is, in principe is dit matras voor iedereen bereikbaar. Daarnaast heeft het een aantal bijzondere eigenschappen waar mensen met bijvoorbeeld rugklachten bijzonder van kunnen profiteren. Het matras bestaat uit verschillende lagen die ervoor zorgen dat je een perfecte ondersteuning krijgt. Daarnaast is het zo, dat het materiaal van traagschuim opvallende eigenschappen heeft, namelijk dat het bijzonder ondersteunt. Wanneer je met je hand het matras in duwt, dan zie je ook, dat het schuim weer in de originele positie teruggaat wanneer je de hand weer weggehaald. Hier gaat natuurlijk een bijzondere ondersteuning vanuit,

Een goed traagschuim matras 

Wanneer we spreken over een goed traagschuim matras dan is het goed om op te merken dat dit matras niet 100% gemaakt Is van traagschuim. Er zit ook koudschuim doorheen verwerkt, en schuim dat niet de eigenschappen heeft van traagschuim. Zoals het feit wanneer je indrukt dat het dan weer omhoog komt. Dit is een meer solide schuim. fabrikanten mixen traag- en koudschuim omdat dit zorgt dat er goede ondersteuning is. Alleen traagschuim ondersteund niet voldoende omdat het dan te zacht wordt.

Het is belangrijk om het juiste matras voor je uit te zoeken omdat je toch wel een behoorlijke tijd van je leven slaapt en dat moet natuurlijk op een goede manier gebeuren.

Pin It on Pinterest